BRANDING & PERFORMANCE CAMPAIGNS

ACTIVATE

Resultaatgerichte campagnes die bijdragen aan business doelstellingen.

Digitale strategie

Lead generation & nurturing

Het aantrekken van verkeer is gemakkelijk, maar zorgen dat dit verkeer ook leads en uiteindelijk omzet oplevert is een heel ander verhaal.

Met lead generation zorgen we ervoor dat bezoekers omgezet worden in leads. Koude leads die niet meteen door sales worden opgevolgd maar leads die ge-nurtured worden om uiteindelijk als warme leads klaar te staan voor het sales team. Dit proces; het genereren van leads en het nurturing naar een SQL (sales qualified lead) nemen wij voor onze rekening door marketing automation software in te richten en te optimaliseren

Lead generation

Nadenken over de propositie, het aantrekken van verkeer, het optuigen van de landingpage, creëren van de content en het inrichten van de opvolging.

Lead nurturing

Niet alle leads zijn direct geschikt voor opvolging door sales. Deze leads komen in een lead nurturing proces, waarmee we de lead enthousiast maken voor de gewenste actie.

Flow optimalisatie

De lead nurtering flow is nooit perfect. Wij analyseren de flow en optimaliseren het proces.

Social Campaigns

Social stelt je in staat heel specifiek de juiste doelgroep te targeten.

Sinds de opkomst van Facebook, Youtube, Linkedin en Twitter is advertising nooit meer hetzelfde gebleven. De super targeting mogelijkheden – alle; interacties, vind-ik-leuks, click-out-gedrag, e.a. – stellen ons in staat de doelgroep heel relevant te bereiken, voor zowel performance sales doelstellingen als branding.

Growth hacking
Growth hacking

E-mail marketing

E-mail marketing, een wolf in schaapskleren.

Voor elk merk is e-mail marketing een van de meest succesvolste kanalen. Toch valt er veel aan e-mail marketing set-up en campagnes te verbeteren. Een juiste segmentatie is hierbij van essentieel belang en daarbij opvolging, maar ook technologie speelt een cruciale rol bij het succesvol inzetten van e-mail marketing.

SMS / Mobile Push marketing

E-mail marketing, een wolf in schaapskleren.

Betrek je klanten bij specifieke momenten, verzend realtime meldingen en transactieberichten met behulp van SMS, Whatsapp of pushberichten.

Growth hacking