AUDIT DIGITAL BUSINESSPRODUCT, SALES, SERVICE & MARKETING ALIGNMENT

AUDIT & ANALYSE

Auditing product, service, sales & marketing

Digitale strategie

Auditing

‘Get all your ducks in a row before you deploy’, essentieel wanneer je begint aan automatiseren van processen.

Zaken als; Welke systemen gaan we gebruiken? Hebben we data governance geregeld? Welke tools gebruiken onze teams en ‘praten’ deze met elkaar? Welke loyalty programs lopen er op dit moment? Is revenue management betrokken bij het traject? Wij nemen je aan de hand om wijs te worden in de complexe wereld van technologie. Daarbij nemen wij het implementatie traject voor onze rekening welke integreert met je CRM, DMP, CDP, IOT oplossingen en andere interne systemen.

Growth Analyse

Growth hacking is het buzz-woord voor startups én scaleups, maar wil niet iedere organisatie explosieve groei initiëren?

In een korte en intensieve periode gaan wij waardevolle gebruikersdata verzamelen, data analyseren, pilots opzetten en samen sparren. Met als doel kansen te herkennen, die op korte termijn de meeste winst voor de organisatie opleveren.

Growth hacking
Strategie sessies

Customer Journeys

De optimale customer journey, hoe ziet die eruit voor jouw organisatie? Hoe gaan we over afdelingen heen de klant optimaal bedienen?

Welke kanalen, tools hebben we op dit moment en ‘praten’ deze met elkaar? En bovenal, hoe zorgen we voor een zo’n optimaal mogelijke beleving voor de klant.
Wij helpen de customer journey in kaart te brengen, koppelingen te leggen en te automatiseren.

Strategie sessies

Word uitgedaagd op online marketing gebied. Maken jullie op dit moment de juiste keuzes? Zetten jullie de juiste kanalen in? Gebeurt dit optimaal?

Met de juiste mensen aan tafel, gaan we inspireren, uitdagen en kennis overdragen. Het doel is om de huidige digitale marketing strategie onder de loep te houden.

Strategie sessies