Kennis en kunde

Business Consultancy

Met onze business consultancy diensten brengen we de kennis in huis

Business consultancy

Business consultancy

Organisaties die niet de expertise of capaciteit hebben om (personalised) digital marketing te duiden, in te richten of te analyseren, bieden onze consultants uitkomst door op projectbasis of voor langere periode een versterking te zijn van het team.

Wij hebben 10+ jaar ervaring in digital marketing en kennen het klappen van de zweep. We zijn experts in optimalisatie van bedrijfsresultaten (o.a. CRM, e-mail, media campagnes & mobile), maken de juiste data analyses, Helpen bij de keuze en implementatie van marketing technology.

Data management

* Data analyses, actionable insights

Media campagnes

* Mediacampagnes, Lead nurturing & leadscoring

Marketing technology

* Marketing technology keuze en implementatie

Implementatie

‘Get all your ducks in a row before you deploy marketing Automation’, essentieel wanneer je begint aan marketing automation.

Zaken als; zijn alle lead management processen in kaart gebracht? Hoe zit het met data governance? Wat zijn de beste tactieken van lead nurturing campagnes of hoe wordt onze klant nog loyaler? Wij nemen je aan de hand om wijs te worden in de complexe wereld van marketing technology.

Marketing automation
Training digitale marketing

Training

Handig wanneer je zelf de skills en expertise in huis wil houden.

Training in het gebruik van marketing technology en trainingen om je hele team op hetzelfde niveau van digital marketing te brengen. We nemen je ouderwets mee aan de hand.

Ondersteuning nodig?

Mist er binnen jouw bedrijf een bepaalde expertise of kennis? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes, neem gerust contact met ons op!