CDP & TAG MANAGEMENT

Collect

Verzamelen, organiseren en activeren van data over cross channel en device.

Customer Data Platform CDP

Customer Data Platform (CDP)

Customer Data Platforms (CDP) zorgen voor het verzamelen, verenigen van ongelijksoortige data en het standardiseren vanuit alle digital marketing technologieën, channels en touchpoints.

Met deze data is het mogelijk gepersonaliseerde experiences te bieden over verschillende kanalen en devices heen. Harvest voorziet in implementaties van CDP’s en synchronisatie met andere systemen.

Tag management

Tag management niet meer weg te denken in digital marketing. Een juiste implementatie daarentegen wel.

Met een tagmanager ben je niet alleen in staat eenvoudig scripts toe te voegen, maar ook het verzamelen van data, de-duplication en de voordelen van snellere page loads. Harvest helpt bij de implementatie van diverse tag management systemen.

Tag management
Analytics data

Analytics

Wij geloven dat inzichten de backbone zijn van digital marketing. Daarbij hoort een gedegen web analytics implementatie.

Een implementatie waar waarmee resultaten van (mobiele) website en apps inzichtelijk gemaakt worden. Wij verzorgen de implementatie van je webanalytics, maar geven ook advies op marketing optimalisaties & andere datavraagstukken.

Dashboarding & 360 graden view

Realtime toegang tot je data is met de snelheid van digital en complexiteit van apps, CRM systemen en websites een essentiële asset binnen je organisatie.

Het tracken en inzichtelijk maken van de klantreis over de verschillende kanalen zoals social, mobile, offline data en web. Met onze (360 graden klant) dashboards geven we je realtime inzichten over de KPI’s en klantreis, voor elk niveau binnen de organisatie.

Dashboarding en 360 graden view

Hele hoop data en nu?

Hulp nodig bij het op de juiste manier verzamelen van de data? Wij helpen je graag bij het juist inrichten van jouw digitale processen. Hierna is het mogelijk om de data juist te analyseren en om te zetten in bruikbare informatie. Meten is data, analyseren is weten, neem gerust contact met ons op!