Marketing cloud

De toekomst van marketing
bestaat uit persoonlijke customer journeys.

Manage 1-1 customer journeys op alle bedenkbare kanalen

Met journey builder automatiseer je de customer journey op alle kanalen zoals, email, mobile, advertising, website en the internet of things (iOT). Manage je ervaringen over alle marketing, sales en service touchpoints om klant relaties te verbeteren.

Mobile Studio

Verzend berichten, push notificaties en groepsberichten. Integreer mobile studio met al je andere kanalen en bouw een naadloze customer experience.

Advertising Studio

Activeer je klantdata en bereik je target audience om nieuwe klanten te vinden, heractiveer inactieve klanten en connect advertising met je overige (digital) marketing binnen de customer journey

Social Studio

Connect social met marketing, sales en service. Luister, interacteer, publiceer en analyseer data vanuit diverse bronnen. Auotmatiseer je workflow. Hoor wat klanten zeggen over je merk, concurrenten en producten. Stuur de conversatie met social media marketing.

Predictive Intelligence

Gebruik je voor gepersonaliseerde content in advertenties via email en mobile (apps), weet wat je klanten nu willen en voorspel wat zij in de toekomst nodig zijn.

 

Email Studio

Klanten maken dagelijks gebruik van e-mail en zij verwachten dan ook realtime reacties. Dankzij de krachtige marketingplatforms voor e-mail van Marketing Cloud beschik je over tools waarmee je zaken kunt segmenteren en automatiseren.

Hele hoop data en nu?

Hulp nodig bij het op de juiste manier verzamelen van de data? Wij helpen je graag bij het juist inrichten van jouw digitale processen. Hierna is het mogelijk om de data juist te analyseren en om te zetten in bruikbare informatie. Meten is data, analyseren is weten, neem gerust contact met ons op!