Salesforce met een

Digital Marketing Mindset

Onze Salesforce consultancy services stellen je in staat
je organisatie digitaal te transformeren door innovatief
gebruik van Salesforce cloud oplossingen en
(IoT) technologieën.

Sales Cloud – Salesforce CRM

Salesforce Sales Cloud stelt je in staat alle klant informatie en interactie te tracken binnen een centrale CRM-omgeving die overal en altijd bereikbaar is.

Met slimme Einstein functionaliteit (ingebouwede Artificial Intelligence) zorgt ervoor dat elke stap van het salesproces voor intelligentie zorgt. Voorspelt leadscores, zodat medewerkers hun aandacht kunnen richten op klanten. Daarnaast doet hij aanbevelingen voor de beste vervolgstappen, zodat je deals sneller kunt sluiten. En omdat hij is ingebouwd in Salesforce, werkt hij gewoon. Harvest zorgt voor de juiste Salesforce CRM implementatie welke naadloos aansluit op de andere Salesforce cloud applicaties.

Salesforce Marketing Cloud

Het platform voor gepersonaliseerde 1-1 customer journeys.

Verbind interacties van elk kanaal of apparaat. Koppel klantgegevens aan gedrag om realtime en relevante boodschappen op te kunnen stellen die voldoen aan de eisen van de klant. Luister naar de behoeften van de klant en speel daarop in door de klant te helpen een unieke reis langs jouw merk te maken. Marketing Cloud integreert alle gegevens in realtime, biedt de mogelijkheid om alle benodigde klantgegevens te verzamelen en zodoende klanten te leren kennen. Zo kan de communicatie met de klant relevant en gericht verlopen. Het inrichten van Salesforce marketing cloud gaat niet over een nacht ijs. Harvest neemt je ouderwets mee aan de hand. We begeleiden, implementeren en helpen je werken met Marketing Cloud.

Pardot

Pardot is de B2B marketing automation oplossing van Salesforce voor leadgeneratie, lead nurturing en scoring.

Harvest geeft advies en implementeert Pardot. Pardot beschikt over tools om leads te genereren, zodat er een constante aanvoer is van hoogwaardige leads naar de sales pijplijn. Met Pardot is het mogelijk 1 op 1 marketing toe te passen en de effectiviteit te meten.
Door een solide integratie van Pardot verbeter je efficiency en de snelheid in de sales pijplijn door o.a. lead nurturing en scoring. Het salesteam krijgt geautomatiseerd leads toegekend, salesmeldingen en activiteiten van prospects. Alles volledig meetbaar en daadwerkelijke ROI inzichtelijk. Meer advies over implementaties of een second opinion? Wij helpen graag verder.

Versnel de verkooppijplijn

* Lead nurturing & leadkwalificatie

Genereer hoogwaardige leads

* Koppeling AdWords, A-B/Multi variate testing, forms

Marketing ROI

* Lifecycle reporting, ROI insights

Krux – Salesforce

Al je marketing technology verenig je met Krux.

Harvest geeft advies en implementeert Krux (en anderen). Het Krux platform helpt te zorgen voor baanbrekende brand experiences, betere customer engagement en conversie. Daarbij fungeert krux als hub waarbij content, governance, data, media, e.a. worden verenigd. waardoor de volledige marketing stack eenduidig en inzichtelijk is.

Meer weten over Salesforce?

Wil je meer weten of starten met Salesforce? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs voor een kopje koffie.