Werken bij

Harvest Digital

Heb jij een passie voor digital strategie en marketing? En wil jij graag werken in een gedreven en innovatief bedrijf, waar veel ruimte is voor ondernemerschap? Bekijk dan hieronder de vacatures!

Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Harvest Digital is een jong en gedreven organisatie. Wij geloven dat digital marketing minder om ads zou moeten gaan maar meer om persoonlijke ervaringen. Ervaringen die voor iedere gebruiker tailor made zijn gemaakt, ervaringen waar (potentiële) klanten blij van worden.

Harvest Digital werkt vanuit een digital strategie en zetten customer journey’s, lead generation, nurturing en lead scoring in om het beste rendement te behalen voor onze opdrachtgevers. Daarbij settelen we niet voor minder dan excellentie in aanpak en uitvoer.

Digital marketing, technologie en resultaatgerichtheid zit in ons DNA en is onze passie. We zetten technologie in om processen te vereenvoudigen, operationele werkzaamheden te reduceren en resultaten inzichtelijk te maken voor onze klant.

Heb jij een passie voor digital strategie en marketing? En wil jij graag werken in een gedreven en innovatief bedrijf, waar veel ruimte is voor ondernemerschap? Dan komen wij graag met jou in contact!

Interesse in deze uitdagende baan bij Harvest Digital?

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, bekijk dan de beschikbare vacatures hiernaast.